WEKO3
アイテム
Estimation of ‘Hass’ Avocado (Persea americana Mill.) Ripeness by Fluorescence Fingerprint Measurement
http://hdl.handle.net/2241/00161160
http://hdl.handle.net/2241/0016116051807aa6-b0eb-453a-b93f-956767f1214d
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
AAM_13-4.pdf (750.6 kB)
|
|
Item type | Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-09-03 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Estimation of ‘Hass’ Avocado (Persea americana Mill.) Ripeness by Fluorescence Fingerprint Measurement | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
粉川, 美踏
× 粉川, 美踏× 北村, 豊× Hashimoto, Azusa× Li, Xinyue× Tsuta, Mizuki |
|||||
書誌情報 |
en : Food Analytical Methods 巻 13, 号 4, p. 892-901, 発行日 2020-04 |
|||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | EISSN | |||||
収録物識別子 | 1936-9751 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s12161-020-01705-7 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | © Springer Science+Business Media, LLC, part of Springer Nature 2020 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | This is a post-peer-review, pre-copyedit version of an article published in Food Analytical Methods. The final authenticated version is available online at: https://doi.org/10.1007/s12161-020-01705-7. | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | AM | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Springer Nature | |||||
言語 | en |