WEKO3
アイテム
Optimization of fermentation conditions for crude polysaccharides by Morchella esculenta using soybean curd residue
http://hdl.handle.net/2241/120610
http://hdl.handle.net/2241/120610f53c95fa-09fb-44e8-a84d-a1c80356a9bf
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
ICP_50.pdf (374.2 kB)
|
|
Item type | Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2014-01-23 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Optimization of fermentation conditions for crude polysaccharides by Morchella esculenta using soybean curd residue | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
李, 書紅
× 李, 書紅× Sang, Yaxin× Zhu, Dan× 楊, 英男× 雷, 中方× 張, 振亜 |
|||||
書誌情報 |
en : Industrial crops and products 巻 50, p. 666-672, 発行日 2013-10 |
|||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0926-6690 | |||||
NCID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA10931448 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.indcrop.2013.07.034 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | © 2013 Elsevier B.V. | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | NOTICE: this is the author’s version of a work that was accepted for publication in Industrial crops and products. Changes resulting from the publishing process, such as peer review, editing, corrections, structural formatting, and other quality control mechanisms may not be reflected in this document. Changes may have been made to this work since it was submitted for publication. A definitive version was subsequently published in Industrial crops and products, 50, 2013 http://dx.doi.org/10.1016/j.indcrop.2013.07.034. | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | AM | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
言語 | en |