WEKO3
アイテム
Effects of Apple Juice Manufacturing Processes on Procyanidin Concentration and Nondestructive Analysis by Fluorescence Fingerprint
http://hdl.handle.net/2241/0002004995
http://hdl.handle.net/2241/0002004995226a803d-8002-4ab1-89b1-00460ae105b0
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
FBT_14-4.pdf (531 KB)
|
|
Item type | Journal Article(1) | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2022-09-08 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Effects of Apple Juice Manufacturing Processes on Procyanidin Concentration and Nondestructive Analysis by Fluorescence Fingerprint | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
著者 |
Okino Seiya
× Okino Seiya
× 粉川 美踏× Islam Md Zohurul
× 北村 豊 |
|||||||||
書誌情報 |
en : Food and Bioprocess Technology 巻 14, 号 4, p. 692-701, 発行日 2021-04 |
|||||||||
ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||
収録物識別子 | 1935-5130 | |||||||||
DOI | ||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s11947-021-02601-6 | |||||||||
権利情報 | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
権利情報 | © The Author(s), under exclusive licence to Springer Science+Business Media, LLC part of Springer Nature 2021 | |||||||||
権利情報 | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
権利情報 | This version of the article has been accepted for publication, after peer review (when applicable) and is subject to Springer Nature’s AM terms of use, but is not the Version of Record and does not reflect post-acceptance improvements, or any corrections. The Version of Record is available online at: https://doi.org/10.1007/s11947-021-02601-6 | |||||||||
出版タイプ | ||||||||||
出版タイプ | AM | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | Springer | |||||||||
言語 | en |