WEKO3
アイテム
Correlation between thermal aggregation and stability of lysozyme with salts described by molar surface tension increment: an exceptional propensity of ammonium salts as aggregation suppressor
http://hdl.handle.net/2241/90977
http://hdl.handle.net/2241/90977b163fc06-6d2a-4812-a03b-3c10da4eeba1
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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PJ_26-6.pdf (564.3 kB)
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Item type | Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2007-09-20 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Correlation between thermal aggregation and stability of lysozyme with salts described by molar surface tension increment: an exceptional propensity of ammonium salts as aggregation suppressor | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
Hirano, Atsushi
× Hirano, Atsushi× Hamada, Hiroyuki× Okubo, Tatsunori× Noguchi, Takumi× Higashibata, Hiroki× 白木, 賢太郎 |
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書誌情報 |
en : The protein journal 巻 26, 号 6, p. 423-433, 発行日 2007-09 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 1572-3887 | |||||
NCID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA11914091 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1007/s10930-007-9082-3 | |||||
PMID | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 17503163 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | © 2007 Springer Science+Business Media, LLC | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | AM | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Springer Verlag | |||||
言語 | en |