WEKO3
アイテム
Evaluation of Antioxidant Activity of Spice-Derived Phytochemicals Using Zebrafish
http://hdl.handle.net/2241/00161431
http://hdl.handle.net/2241/00161431c8269905-db40-4676-95e9-49f4f598e22b
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
IJMS_21-3.pdf (3.9 MB)
|
Item type | Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-09-23 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Evaluation of Antioxidant Activity of Spice-Derived Phytochemicals Using Zebrafish | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
小林, 麻己人
× 小林, 麻己人× Endo, Yuka× Muraki, Kyoji× Fuse, Yuji |
|||||
書誌情報 |
en : International Journal of Molecular Sciences 巻 21, 号 3, p. 1109, 発行日 2020-02 |
|||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | EISSN | |||||
収録物識別子 | 1422-0067 | |||||
NCID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA12038549 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3390/ijms21031109 | |||||
PMID | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 32046157 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | (c) 2020 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/). | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | MDPI | |||||
言語 | en |