WEKO3
アイテム
Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations
http://hdl.handle.net/2241/00161330
http://hdl.handle.net/2241/0016133008cc1210-b8ed-4842-991c-e01eb415ff8c
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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FSN_7-11.pdf (962.3 kB)
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Item type | Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2020-09-15 | |||||
タイトル | ||||||
言語 | en | |||||
タイトル | Assessment of the dynamics of sensory perception of Wagyu beef strip loin prepared with different cooking methods and fattening periods using the temporal dominance of sensations | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
田島, 淳史
× 田島, 淳史× Watanabe, Genya× Motoyama, Michiyo× Orita, Kazue× Takita, Keigo× Aonuma, Tatsuya× Nakajima, Ikuyo× Abe, Atsuko× Sasaki, Keisuke |
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書誌情報 |
en : Food Science & Nutrition 巻 7, 号 11, p. 3538-3548, 発行日 2019-11 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | EISSN | |||||
収録物識別子 | 2048-7177 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1002/fsn3.1205 | |||||
PubMed番号 | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 31763004 | |||||
権利 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | © 2019 The Authors. Food Science & Nutrition published by Wiley Periodicals, Inc. | |||||
権利 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | This is an open access article under the terms of the Creative Commons Attribution License, which permits use, distribution and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
出版者 | ||||||
言語 | en | |||||
出版者 | WILEY |