WEKO3
アイテム
Utilization of Fermented Rice Milk as a Novel Coagulant for Development of Paneer (Soft Cheese)
http://hdl.handle.net/2241/00159553
http://hdl.handle.net/2241/00159553bb1f64ab-7508-46a7-8aa6-f06ad38b790f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
Foods_8-8-339.pdf (744.7 kB)
|
Item type | Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-02-06 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Utilization of Fermented Rice Milk as a Novel Coagulant for Development of Paneer (Soft Cheese) | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
北村, 豊
× 北村, 豊× 粉川, 美踏× Amini, Rasool Khan× Islam, Md Zohurul |
|||||
書誌情報 |
en : Foods 巻 8, 号 8, p. 339, 発行日 2019-08 |
|||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | EISSN | |||||
収録物識別子 | 2304-8158 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3390/foods8080339 | |||||
PMID | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 31408978 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | © 2019 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/). | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | MDPI | |||||
言語 | en |