ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. コンテンツタイプ
  2. 雑誌発表論文等
  3. 国際雑誌

Utilization of Fermented Rice Milk as a Novel Coagulant for Development of Paneer (Soft Cheese)

http://hdl.handle.net/2241/00159553
http://hdl.handle.net/2241/00159553
bb1f64ab-7508-46a7-8aa6-f06ad38b790f
名前 / ファイル ライセンス アクション
Foods_8-8-339.pdf Foods_8-8-339.pdf (744.7 kB)
license.icon
Item type アイテムタイプJ(1)
公開日 2020-02-06
タイトル
タイトル Utilization of Fermented Rice Milk as a Novel Coagulant for Development of Paneer (Soft Cheese)
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ journal article
著者 KITAMURA Yutaka

× KITAMURA Yutaka

en KITAMURA Yutaka

KOKAWA Mito

× KOKAWA Mito

en KOKAWA Mito

Amini Rasool Khan

× Amini Rasool Khan

en Amini Rasool Khan

Islam Md Zohurul

× Islam Md Zohurul

en Islam Md Zohurul

著者情報
所属・氏名 生命環境系; 北村, 豊; キタムラ, ユタカ; KITAMURA, Yutaka
研究者総覧URL http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000001381
著者情報
所属・氏名 生命環境系; 粉川, 美踏; コカワ, ミト; KOKAWA, Mito
研究者総覧URL http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000003839
書誌情報 en : Foods

巻 8, 号 8, p. 339, 発行日 2019-08
PISSN
収録物識別子 2304-8158
アクセス権
アクセス権 open access
権利情報
権利情報 © 2019 by the authors. Licensee MDPI Basel Switzerland.
権利情報
権利情報 This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/).
出版者
出版者 MDPI
出版タイプ
出版タイプ VoR
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
関連識別子 https://doi.org/10.3390/foods8080339
PMID
関連識別子 31408978
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2021-03-01 14:05:23.820532
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3