WEKO3
アイテム
Utilization of Fermented Rice Milk as a Novel Coagulant for Development of Paneer (Soft Cheese)
http://hdl.handle.net/2241/00159553
http://hdl.handle.net/2241/00159553bb1f64ab-7508-46a7-8aa6-f06ad38b790f
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Item type | アイテムタイプJ(1) | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2020-02-06 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Utilization of Fermented Rice Milk as a Novel Coagulant for Development of Paneer (Soft Cheese) | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||
著者 |
KITAMURA Yutaka
× KITAMURA Yutaka
× KOKAWA Mito
× Amini Rasool Khan
× Islam Md Zohurul
|
|||||||||||||
著者情報 | ||||||||||||||
所属・氏名 | 生命環境系; 北村, 豊; キタムラ, ユタカ; KITAMURA, Yutaka | |||||||||||||
研究者総覧URL | http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000001381 | |||||||||||||
著者情報 | ||||||||||||||
所属・氏名 | 生命環境系; 粉川, 美踏; コカワ, ミト; KOKAWA, Mito | |||||||||||||
研究者総覧URL | http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000003839 | |||||||||||||
書誌情報 |
en : Foods 巻 8, 号 8, p. 339, 発行日 2019-08 |
|||||||||||||
PISSN | ||||||||||||||
収録物識別子 | 2304-8158 | |||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||
権利情報 | ||||||||||||||
権利情報 | © 2019 by the authors. Licensee MDPI Basel Switzerland. | |||||||||||||
権利情報 | ||||||||||||||
権利情報 | This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/). | |||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||
出版者 | MDPI | |||||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||
DOI | ||||||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.3390/foods8080339 | |||||||||||||
PMID | ||||||||||||||
関連識別子 | 31408978 |