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  1. コンテンツタイプ
  2. 雑誌発表論文等
  3. 国際雑誌

Predicting sensory evaluation indices of Cheddar cheese texture by fluorescence fingerprint measurement coupled with an optical fibre

http://hdl.handle.net/2241/00157262
http://hdl.handle.net/2241/00157262
2620b955-30d9-49cd-8a28-ddefefb82b82
名前 / ファイル ライセンス アクション
IDJ_91-129.pdf IDJ_91-129.pdf (1.2 MB)
license.icon
Item type アイテムタイプJ(1)
公開日 2019-08-01
タイトル
タイトル Predicting sensory evaluation indices of Cheddar cheese texture by fluorescence fingerprint measurement coupled with an optical fibre
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ journal article
著者 KOKAWA, Mito

× KOKAWA, Mito

en KOKAWA, Mito

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Chiba, Akira

× Chiba, Akira

en Chiba, Akira

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Tsuta, Mizuki

× Tsuta, Mizuki

en Tsuta, Mizuki

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Todoriki, Setsuko

× Todoriki, Setsuko

en Todoriki, Setsuko

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著者情報
所属・氏名 生命環境系; 粉川, 美踏; コカワ, ミト; KOKAWA, Mito
研究者総覧URL http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000003839
書誌情報 en : International dairy journal

巻 91, p. 129-136, 発行日 2019-04
PISSN
収録物識別子 09586946
NCID
収録物識別子 AA10934898
アクセス権
アクセス権 open access
権利情報
権利情報 © 2019. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
出版者
出版者 Elsevier
出版タイプ
出版タイプ AM
DOI
関連タイプ isVersionOf
関連識別子 https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2018.10.001
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Ver.1 2021-03-01 16:54:49.738447
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