WEKO3
アイテム
Predicting sensory evaluation indices of Cheddar cheese texture by fluorescence fingerprint measurement coupled with an optical fibre
http://hdl.handle.net/2241/00157262
http://hdl.handle.net/2241/001572622620b955-30d9-49cd-8a28-ddefefb82b82
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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IDJ_91-129.pdf (1.2 MB)
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Item type | Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2019-08-01 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Predicting sensory evaluation indices of Cheddar cheese texture by fluorescence fingerprint measurement coupled with an optical fibre | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
粉川, 美踏
× 粉川, 美踏× Chiba, Akira× Tsuta, Mizuki× Todoriki, Setsuko |
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書誌情報 |
en : International dairy journal 巻 91, p. 129-136, 発行日 2019-04 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 09586946 | |||||
NCID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA10934898 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2018.10.001 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | © 2019. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | AM | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
言語 | en |