WEKO3
アイテム
Predicting sensory evaluation indices of Cheddar cheese texture by fluorescence fingerprint measurement coupled with an optical fibre
http://hdl.handle.net/2241/00157262
http://hdl.handle.net/2241/001572622620b955-30d9-49cd-8a28-ddefefb82b82
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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![]() |
Item type | アイテムタイプJ(1) | |||||||||||||
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公開日 | 2019-08-01 | |||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||
タイトル | Predicting sensory evaluation indices of Cheddar cheese texture by fluorescence fingerprint measurement coupled with an optical fibre | |||||||||||||
言語 | ||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||
著者 |
KOKAWA, Mito
× KOKAWA, Mito
× Chiba, Akira
× Tsuta, Mizuki
× Todoriki, Setsuko
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著者情報 | ||||||||||||||
所属・氏名 | 生命環境系; 粉川, 美踏; コカワ, ミト; KOKAWA, Mito | |||||||||||||
研究者総覧URL | http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000003839 | |||||||||||||
書誌情報 |
en : International dairy journal 巻 91, p. 129-136, 発行日 2019-04 |
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PISSN | ||||||||||||||
収録物識別子 | 09586946 | |||||||||||||
NCID | ||||||||||||||
収録物識別子 | AA10934898 | |||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||
権利情報 | ||||||||||||||
権利情報 | © 2019. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||||
出版タイプ | AM | |||||||||||||
DOI | ||||||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2018.10.001 |