WEKO3
アイテム
Interregional traceability of Tunisian olive oils to the provenance soil by multielemental fingerprinting and chemometrics
http://hdl.handle.net/2241/00155413
http://hdl.handle.net/2241/001554136c7c9637-bcb9-4193-bdd1-c1cb35c66e7e
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
FC_283-656.pdf (1.6 MB)
|
Item type | Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2019-05-10 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Interregional traceability of Tunisian olive oils to the provenance soil by multielemental fingerprinting and chemometrics | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | embargoed access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_f1cf | |||||
著者 |
浅野, 眞希
× 浅野, 眞希× 礒田, 博子× 田村, 憲司× Damak, Fadwa× Baba, Koji× Suda, Aomi× Araoka, Daisuke× Wali, Ahmed× Nakajima, Mitsutoshi× Ksibi, Mohamed |
|||||
書誌情報 |
en : Food chemistry 巻 283, p. 656-664, 発行日 2019-06-15 |
|||||
エンバーゴ期間 | ||||||
日付 | 2020-06-15 | |||||
日付タイプ | Available | |||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 0308-8146 | |||||
NCID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA00649137 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2019.01.082 | |||||
PMID | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 30722924 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報Resource | https://www.elsevier.com/about/policies-and-standards/sharing | |||||
権利情報 | © 2019. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | AM | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Elsevier | |||||
言語 | en |