WEKO3
アイテム
Arginine prevents thermal aggregation of hen egg white proteins
http://hdl.handle.net/2241/00146832
http://hdl.handle.net/2241/00146832e04e4eaf-6e6e-452e-9f76-fa9a04d1a7f7
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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FRI_97.pdf (1.0 MB)
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Item type | Journal Article(1) | |||||||||
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公開日 | 2017-07-20 | |||||||||
タイトル | ||||||||||
タイトル | Arginine prevents thermal aggregation of hen egg white proteins | |||||||||
言語 | en | |||||||||
言語 | ||||||||||
言語 | eng | |||||||||
資源タイプ | ||||||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||
アクセス権 | ||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||||||
著者 |
Hong, Taehun
× Hong, Taehun× Iwashita, Kazuki
× Handa, Akihiro
× 白木, 賢太郎 |
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書誌情報 |
en : Food Research International 巻 97, p. 272-279, 発行日 2017-07 |
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ISSN | ||||||||||
収録物識別子タイプ | EISSN | |||||||||
収録物識別子 | 09639969 | |||||||||
DOI | ||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||
識別子タイプ | DOI | |||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodres.2017.04.013 | |||||||||
権利情報 | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
権利情報 | © 2017 The Japan Society of Applied Physics | |||||||||
権利情報 | ||||||||||
言語 | en | |||||||||
権利情報 | This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |||||||||
出版タイプ | ||||||||||
出版タイプ | AM | |||||||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||||||
出版者 | ||||||||||
出版者 | Elsevier | |||||||||
言語 | en |