WEKO3
アイテム
Co-aggregation of ovalbumin and lysozyme
http://hdl.handle.net/2241/00146079
http://hdl.handle.net/2241/00146079ae8bb7aa-63c8-4a05-aacb-7827442f830c
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Item type | Journal Article(1) | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2017-05-12 | |||||||||||
タイトル | ||||||||||||
タイトル | Co-aggregation of ovalbumin and lysozyme | |||||||||||
言語 | ||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||
著者 |
Iwashita Kazuki
× Iwashita Kazuki
× Handa Akihiro
× SHIRAKI Kentaro
|
|||||||||||
著者情報 | ||||||||||||
所属・氏名 | 数理物質系; 白木, 賢太郎; シラキ, ケンタロウ; SHIRAKI, Kentaro | |||||||||||
筑波大学研究者総覧 | http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000000710 | |||||||||||
書誌情報 |
en : Food hydrocolloids 巻 67, p. 206-215, 発行日 2017-06 |
|||||||||||
ISSN | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||||||||
収録物識別子 | 0268-005X | |||||||||||
NCID | ||||||||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||||||||
収録物識別子 | AA10683390 | |||||||||||
DOI | ||||||||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.01.014 | |||||||||||
権利情報 | ||||||||||||
権利情報 | © 2017. This manuscript version is made available under the CC-BY-NC-ND 4.0 license http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | |||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||
出版タイプ | AM | |||||||||||
出版者 | ||||||||||||
出版者 | Elsevier |