WEKO3
アイテム
A novel approach to calculating the thermic effect of food in a metabolic chamber
http://hdl.handle.net/2241/00143860
http://hdl.handle.net/2241/001438607b93e002-0349-4340-b41e-8d3cb5d2ed32
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
Item type | アイテムタイプJ(1) | |||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2016-09-12 | |||||||||||||||
タイトル | ||||||||||||||||
タイトル | A novel approach to calculating the thermic effect of food in a metabolic chamber | |||||||||||||||
言語 | ||||||||||||||||
言語 | eng | |||||||||||||||
資源タイプ | ||||||||||||||||
資源タイプ | journal article | |||||||||||||||
著者 |
Ogata Hitomi
× Ogata Hitomi
× Kobayashi Fumi
× Hibi Masanobu
× Tanaka Shigeho
× TOKUYAMA Kumpei
|
|||||||||||||||
著者情報 | ||||||||||||||||
所属・氏名 | 筑波大学; 徳山, 薫平; トクヤマ, クンペイ; TOKUYAMA, Kunpei | |||||||||||||||
研究者総覧URL | http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000002020 | |||||||||||||||
書誌情報 |
en : Physiological Reports 巻 4, 号 4, p. e12717, 発行日 2016-02 |
|||||||||||||||
PISSN | ||||||||||||||||
収録物識別子 | 2051-817X | |||||||||||||||
アクセス権 | ||||||||||||||||
アクセス権 | open access | |||||||||||||||
権利情報 | ||||||||||||||||
権利情報 | © 2016 The Authors. Physiological Reports published by Wiley Periodicals Inc. on behalf of the American Physiological Society and The Physiological Society. | |||||||||||||||
権利情報 | ||||||||||||||||
権利情報 | This is an open access article under the terms of the Creative Commons Attribution License which permits use distribution and reproduction in any medium provided the original work is properly cited. | |||||||||||||||
出版者 | ||||||||||||||||
出版者 | Wiley | |||||||||||||||
出版タイプ | ||||||||||||||||
出版タイプ | VoR | |||||||||||||||
DOI | ||||||||||||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||||||||||||
関連識別子 | https://doi.org/10.14814/phy2.12717 | |||||||||||||||
PMID | ||||||||||||||||
関連識別子 | 26908716 |