WEKO3
アイテム
A novel approach to calculating the thermic effect of food in a metabolic chamber
http://hdl.handle.net/2241/00143860
http://hdl.handle.net/2241/001438607b93e002-0349-4340-b41e-8d3cb5d2ed32
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
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PR_4-4.pdf (896.1 kB)
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Item type | Journal Article(1) | |||||
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公開日 | 2016-09-12 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | A novel approach to calculating the thermic effect of food in a metabolic chamber | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
Ogata, Hitomi
× Ogata, Hitomi× Kobayashi, Fumi× Hibi, Masanobu× Tanaka, Shigeho× 徳山, 薫平 |
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書誌情報 |
en : Physiological Reports 巻 4, 号 4, p. e12717, 発行日 2016-02 |
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ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | EISSN | |||||
収録物識別子 | 2051-817X | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isIdenticalTo | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.14814/phy2.12717 | |||||
PMID | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 26908716 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | © 2016 The Authors. Physiological Reports published by Wiley Periodicals, Inc. on behalf of the American Physiological Society and The Physiological Society. | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | This is an open access article under the terms of the Creative Commons Attribution License, which permits use, distribution and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | VoR | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85 | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | Wiley | |||||
言語 | en |