ログイン
言語:

WEKO3

  • トップ
  • ランキング
To
lat lon distance
To

Field does not validate



インデックスリンク

インデックスツリー

メールアドレスを入力してください。

WEKO

One fine body…

WEKO

One fine body…

アイテム

  1. コンテンツタイプ
  2. 雑誌発表論文等
  3. 国際雑誌

A novel approach to calculating the thermic effect of food in a metabolic chamber

http://hdl.handle.net/2241/00143860
http://hdl.handle.net/2241/00143860
7b93e002-0349-4340-b41e-8d3cb5d2ed32
名前 / ファイル ライセンス アクション
PR_4-4.pdf PR_4-4.pdf (896.1 kB)
license.icon
Item type アイテムタイプJ(1)
公開日 2016-09-12
タイトル
タイトル A novel approach to calculating the thermic effect of food in a metabolic chamber
言語
言語 eng
資源タイプ
資源タイプ journal article
著者 Ogata Hitomi

× Ogata Hitomi

en Ogata Hitomi

Search repository
Kobayashi Fumi

× Kobayashi Fumi

en Kobayashi Fumi

Search repository
Hibi Masanobu

× Hibi Masanobu

en Hibi Masanobu

Search repository
Tanaka Shigeho

× Tanaka Shigeho

en Tanaka Shigeho

Search repository
TOKUYAMA Kumpei

× TOKUYAMA Kumpei

en TOKUYAMA Kumpei

Search repository
著者情報
所属・氏名 筑波大学; 徳山, 薫平; トクヤマ, クンペイ; TOKUYAMA, Kunpei
研究者総覧URL http://trios.tsukuba.ac.jp/researcher/0000002020
書誌情報 en : Physiological Reports

巻 4, 号 4, p. e12717, 発行日 2016-02
PISSN
収録物識別子 2051-817X
アクセス権
アクセス権 open access
権利情報
権利情報 © 2016 The Authors. Physiological Reports published by Wiley Periodicals Inc. on behalf of the American Physiological Society and The Physiological Society.
権利情報
権利情報 This is an open access article under the terms of the Creative Commons Attribution License which permits use distribution and reproduction in any medium provided the original work is properly cited.
出版者
出版者 Wiley
出版タイプ
出版タイプ VoR
DOI
関連タイプ isIdenticalTo
関連識別子 https://doi.org/10.14814/phy2.12717
PMID
関連識別子 26908716
戻る
0
views
See details
Views

Versions

Ver.1 2021-03-01 14:47:25.015164
Show All versions

Share

Mendeley Twitter Facebook Print Addthis

Cite as

エクスポート

OAI-PMH
  • OAI-PMH JPCOAR 2.0
  • OAI-PMH JPCOAR 1.0
  • OAI-PMH DublinCore
  • OAI-PMH DDI
Other Formats
  • JSON
  • BIBTEX

Confirm


Powered by WEKO3


Powered by WEKO3