WEKO3
アイテム
「調理 II」と「食品」の授業における実験・実習について
http://hdl.handle.net/2241/9105
http://hdl.handle.net/2241/91055b32e76a-e92c-44ba-9ad7-54fdcc5c1d47
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
![]() |
|
Item type | Departmental Bulletin Paper(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2007-03-06 | |||||
タイトル | ||||||
言語 | ja | |||||
タイトル | 「調理 II」と「食品」の授業における実験・実習について | |||||
タイトル | ||||||
言語 | en | |||||
タイトル | Our Experiments and Practices in the “Cooking II”and “Food” Classes : Looking Back on the Classes in the “Food and Nutrition” Group Subjects | |||||
言語 | ||||||
言語 | jpn | |||||
資源タイプ | ||||||
資源 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
タイプ | departmental bulletin paper | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
間瀬, 昭子
× 間瀬, 昭子× 後藤, 巻子 |
|||||
書誌情報 |
ja : 研究紀要 en : Bulletin of Senior High School at Sakado, University of Tsukuba 巻 40, p. 141-151, 発行日 2003-03-31 |
|||||
書誌レコードID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AN00074933 | |||||
出版者 | ||||||
言語 | ja | |||||
出版者 | 筑波大学附属坂戸高等学校 | |||||
出版者 | ||||||
言語 | en | |||||
出版者 | Senior High School at Sakado, University of Tsukuba |