WEKO3
アイテム
Salt effects on the picosecond dynamics of lysozyme hydration water investigated by terahertz time-domain spectroscopy and an insight into the Hofmeister series for protein stability and solubility
http://hdl.handle.net/2241/00143642
http://hdl.handle.net/2241/0014364249fed62b-8639-4b44-bced-616eea1bc323
名前 / ファイル | ライセンス | アクション |
---|---|---|
PCCP_18-22.pdf (1.2 MB)
|
|
Item type | Journal Article(1) | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
公開日 | 2016-08-22 | |||||
タイトル | ||||||
タイトル | Salt effects on the picosecond dynamics of lysozyme hydration water investigated by terahertz time-domain spectroscopy and an insight into the Hofmeister series for protein stability and solubility | |||||
言語 | en | |||||
言語 | ||||||
言語 | eng | |||||
資源タイプ | ||||||
資源タイプ識別子 | http://purl.org/coar/resource_type/c_6501 | |||||
資源タイプ | journal article | |||||
アクセス権 | ||||||
アクセス権 | open access | |||||
アクセス権URI | http://purl.org/coar/access_right/c_abf2 | |||||
著者 |
Aoki, Katsuyoshi
× Aoki, Katsuyoshi× 白木, 賢太郎× 服部, 利明 |
|||||
書誌情報 |
en : Physical chemistry, chemical physics : PCCP 巻 18, 号 22, p. 15060-15069, 発行日 2016-06 |
|||||
ISSN | ||||||
収録物識別子タイプ | PISSN | |||||
収録物識別子 | 1463-9076 | |||||
NCID | ||||||
収録物識別子タイプ | NCID | |||||
収録物識別子 | AA11301773 | |||||
DOI | ||||||
関連タイプ | isVersionOf | |||||
識別子タイプ | DOI | |||||
関連識別子 | https://doi.org/10.1039/c5cp06324h | |||||
PMID | ||||||
識別子タイプ | PMID | |||||
関連識別子 | 27193313 | |||||
権利情報 | ||||||
言語 | en | |||||
権利情報 | © the Owner Societies 2016 | |||||
出版タイプ | ||||||
出版タイプ | AM | |||||
出版タイプResource | http://purl.org/coar/version/c_ab4af688f83e57aa | |||||
出版者 | ||||||
出版者 | The Royal Society of Chemistry | |||||
言語 | en |