WEKO3
アイテム / Effect of Dough Moisture Content and Extrusion Temperature on Degree of Gelatinization and Crystallinity of Rice Analogues / JDSA_10_91
JDSA_10_91
ファイル | ライセンス |
---|---|
JDSA_10_91.pdf (1.6 MB) sha256 3b845e9fb56343101fdfdf0d6c8c162173ef60132bc9101c2276a145a438798a |
公開日 | 2018-01-24 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | JDSA_10_91.pdf | |||||
本文URL | https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/record/44988/files/JDSA_10_91.pdf | |||||
ラベル | JDSA_10_91.pdf | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.6 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|