WEKO3
アイテム / Influence of micro wet milling parameters on the processing of Komatsuna ( Brassica rapa var. perviridis ) juice with rich phosphatidic acid / JFE_217
JFE_217
ファイル | ライセンス |
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JFE_217.pdf (977.2 kB) sha256 391ff8bfbd9b6e74fafcaf109efea2bdb0f339ad2d49910953b07da18884638b |
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported (CC BY-NC-ND 3.0) |
公開日 | 2017-11-14 | |||||
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ファイル名 | JFE_217.pdf | |||||
本文URL | https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/record/43789/files/JFE_217.pdf | |||||
ラベル | JFE_217 | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 977.2 kB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
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