WEKO3
アイテム / Influence of Postharvest Temperatures on Carotenoid Biosynthesis and Phytochemicals in Mature Green Chili (Capsicum annuum L.) / ANT_9-3
ANT_9-3
ファイル | ライセンス |
---|---|
ANT_9-3.pdf (1.6 MB) sha256 7b5e8f788581b5b024acbd05be7e3d8fe32cfaba56c86902c0eb76913c394a7b |
Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0) |
公開日 | 2021-09-07 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | ANT_9-3.pdf | |||||
本文URL | https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/record/2001224/files/ANT_9-3.pdf | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.5 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|