2024-03-28T13:44:42Z
https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/oai
oai:tsukuba.repo.nii.ac.jp:00056911
2024-02-15T06:44:09Z
3:233:7136
Utilization of Surface-active Compounds and Microfibrillated Cellulose Particles from Argan Processing Residue as Sustainable Natural Emulsifiers
持続可能な天然乳化剤としてのアルガン加工残渣からの界面活性成分およびミクロフィブリル化セルロース粒子の利用
BOUHOUTE, Meryem
225394
筑波大学
University of Tsukuba
博士(食料革新学)
Doctor of Philosophy in Food Innovation
2020
この博士論文は、全文公表に適さないやむを得ない事由があり要約のみを公表していましたが、解消したため、令和6(2024)年2月15日に全文を公表しました。
doctoral thesis
2020
2020-09-25
application/pdf
甲第9719号
https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/record/56911/files/DA09719.pdf
eng
open access