2024-03-29T10:32:05Z
https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/oai
oai:tsukuba.repo.nii.ac.jp:00052733
2024-02-15T06:05:35Z
3:233:7136
アルガン副産物からの抽出物の乳化性の解析と応用 : 天然乳化剤の持続的生産をめざして
The Emulsifying Performance of Mildly Derived Extracts from Argan By-products : Towards a Sustainable Production of Natural Emulsifiers
Taarji, Noamane
open access
2019
この博士論文は、全文公表に適さないやむを得ない事由があり要約のみを公表していましたが、解消したため、令和6(2024)年2月15日に全文を公表しました。
2019
eng
doctoral thesis
https://doi.org/10.15068/0000052733
http://hdl.handle.net/2241/00158153
https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/records/52733
10.15068/0000052733
甲第9306号
博士(食料革新学)
Doctor of Philosophy in Food Innovation
2019-09-25
12102
筑波大学
University of Tsukuba
https://tsukuba.repo.nii.ac.jp/record/52733/files/DA09306.pdf
application/pdf